My Limited Watch

Fitness, Звезди, Мода

Всичко започна доста по-отдавна от самия проект. Както всичко друго – със страст и нашия технически директор. Ах, тези часовници… Той буквално е луд по тях, дори има и часовник от филма на Джеймс Бонд. Може би почти ви се изясни картинката. Та… Един ден момчето с часовниците реши да посети фитнес залата. И от там всичко започна – върна се и не спря да се оплаква как се е наложило да махне единия часовник и да сложи нов, който би се вписал в този лайфстайл, но пък, който няма как да носи на бизнес среща. Това е и моментът, в който StarsBooster получиха своето вдъхновение.

Решихме да осъществим бизнес контакт с Vostok и Лазар Ангелов и да създадем такъв часовник, който може да се впише във всеки стил. Този мултифункционален звяр ще може да бъде носен елегантно както в бизнес срещи, така и след това – да нападнете фитес залата с него. А защо не и да поплувате малко?

Докато Лазар разработваше дизайна заедно с Vostok, ние планирахме нашата рекламна кампания, уеб сайт, видео и фотосесии. След няколко месеца часовникът бе готов, изглеждаше по-добре отколкото всеки си бе представял. Но най-важното е, че може да функционира по предназначение. Така че, това, което остана за нас, бе да отидем в студиото и да започнем да снимаме. Нашата идея беше да представим мултифункционалното усещане, до колкото е възможно, както и това, че той се вписва перфектно във всеки стил.


След това, всичко което остана, бе да напълним сайта и да стартираме кампанията по представяне на Лазар в три типа облекло – официално, ежедневно и спортно, демонстрирайки идеята на часовника, водено от идеята за продажби на международно ниво.

Category Fitness, Звезди, Мода

Звезда Лазар Ангелов

Share

Related Projects

Overview