Дичо – „Нощ и ден“

Звезди, Музикален Клип

Един от най-популярните български рок-звезди дойде при нас с желанието да заснемем негов клип. След като обсъдихме и изслушахме песента му, ние знаехме точно какво да направим – решихме да отидем в Лефкада и да заснемем неговото видео, което напълно отговаря на таргетираната му група и е невероятна възможност за брандинг на всяка фирма, организираща пътувания.

Stars Booster осъществиха цялостна комуникация със спонсори и след по-малко и от седмица, вече бяхме готови да заминем. С нас дойдоха и няколко колеги от ScreenMixer и от нашите спонсори – Tripsy и Busexpress. Бяхме готови да заснемем всяка стъпка от нашето приключение.Притеснени от краткото време, за което видеото трябваше да бъде напълно обработено, нашите редактори са работиха върху него поне 12 часа дневно. Другата част от нашия екип също положи усилия – подготвихме премиерата на клипа, изпращахме прес съобщения и поканихме едни от най-големите звезди на българската сцена като наши гости.

След събитието, видеото беше публикувано в Интернет пространството и част от нашата работа бе да го позиционираме и популяризираме в медиите. Разбира се, Нощ и ден, придоби голяма популярност в България, както се и очакваше, но най-важното е, че всеки един от клиентите ни беше щастлив, че заедно създадохме нещо, което достига до сърцето на всеки пътешественик по света.

 

Category Звезди, Музикален Клип

Звезда Дичо

Share

Related Projects

Overview